tiistai 30. huhtikuuta 2013

Hauskaa vappua!

Oikein hyvää vappua kaikille! Mitä teillä on suunnitelmissa? Olen itse tällä hetkellä töissä ja viivyn täällä alkuiltaan asti (postaus ajastettu). Sitten mulla onkin tunti aikaa ehtiä töistä kotiin, vaihtaa siellä vaatteet ja siirtyä ystäväni luokse illalliselle. Koska aikataulu on kohtalaisen tiukka, valitsin eilen jo vaatteet (jos ne kelpaavat vielä kotiin päästessäni) ja asusteet. Meikkiä ja hiuksia en ehdi laittamaan uudelleen, pik(k)aista korjailua vain luvassa. Aion ottaa kameran mukaan ystäväni luokse. Katsotaan, josko muistaisin ottaa kuvia illan aikana!


Olisi tehnyt mieli laittaa mekko, mutta ei ollut (eilen vaatteita valitessa ainakaan) mekkofiilistä, joten valitsin vihreät farkut ja mustan satiinipaidan vetoketjuyksityiskohdalla. Lisää vappuun kuuluvaa väriä tulee korviksista ja kynsilakasta.Pitäkää hauskaa tänään! :)

3 kommenttia:

 1. Ihanat varit! Ja makeet korvikset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivat mutta painavat noi korvikset, heh! :)

   Poista
  2. Joo ma en voi enaa kayttaa mitaan painavia korviksia, se on tottumuskysymys enka oo pitkaan aikaan laittanu tollasii fantasiakoruja. Ne antais kylla asuun ilmetta mutta kayttomukavuus ei oo max.

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!