keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Saalis

Saaliini Hulluilta Päiviltä jäi aika vaatimattomaksi. Toivoin, että tänään tarjouksessa olleista tennareista olisin löytänyt sopivat, mutta en pitänytkään malleista livenä. Eivätkä ne edes olleet kovin mukavat jalassa (Tennareiden pitää olla mukavat. Mikä idea niissä muuten on?). Hmm, lauantaina olisi vielä Lacosten tennarit alessa. Taidan käydä vielä tsekkaamassa nekin. :)

Pari juttua löysin kuitenkin. Kosmetiikkaa yllättäen, heh! Ostin Bonacuren hoitoaineen (käytän sitä yleensä poispestävän hoitoaineen jälkeen) ja The Body Shopin vartalovoin. Mangohullaantumiseni on syötävien puolelta levinnyt jo rasvoihinkin! Myönnän, etten olisi välttämättä tarvinnut uutta meikkivoidesivellintä, mutta ostinpa sellaisen. Yleensä levitän meikkivoiteen aina siveltimellä, joten halusin kokeilla tätä kehuttua Shiseidonin versiota. Siinä on mun nykyiseen erona tylppä pää. Mielenkiinnolla odotan, kuinka se toimii. Lopuksi on todettava, että yleisesti ottaen musta Hullareilla on tänä vuonna tylsempiä tuotteita kuin aiemmin. Onko muilla sama olo? "Pakko saada" -fiilistä ei tullut mistään tuotteesta. No, parempi niin! ;)2 kommenttia:

  1. Kävin ennen töitä Stockmannilla ja kävin nopeasti kaikki kerrokset läpi ja se oli siinä. Ihmisiä oli niin paljon että halusin vaan ulos sieltä sen enempää katselematta mitään. Kuvastossa ei mikään muu herättänyt kuin Biothermin kasvovesi ja tytölle olisin muutaman paidan halunnut. Tyhjinkäsin ulos ja kävin kasvoveden ostamassa beauty- shopista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tavaratalo oli täysi, kun mä pääsin sinne puoli yhdeksältä! Ajattelinkin, että kosmetiikat olisi näppärä hakea Beauty-myymälästä, mutta kun piti tsekata ne tennarit, heh. Ostat tytölle jotain kivaa myöhemmin! :) Huomiseen!

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!