maanantai 8. huhtikuuta 2013

Korallinpunaista huulissa

Olen käyttänyt N:o 7 -merkin huulipunaa aiemmin kirkkaanpunaiseen huulimeikkiin ja tykästyin jo silloin Moisture Drench -huulipunan koostumukseen. Kevättä kohden etsin korallista huulipunaa ja löysin kauniin sävyn samasta sarjasta. Sävy on nimeltään Coral rose. (Kuvassa näyttää punaisemmalta mitä on. Sävy on oikeasti huomattavasti oranssimpi!)

Yritin ottaa punasta kuvaa huulissa, mutta en saanut sävyä aidosti kuvattua. Koetan uudelleen joku toinen kerta! Tämä sävy on helpompi kuin kirkkaanpunainen, joten uskon, että tätä tulee käytettyä paljon kesällä. Aurinkolasit silmille ja korallia huuliin, niin kesälook on valmis! :)9 kommenttia:

 1. Minulla on myös juuri se kirkkaanpunainen puna ja koostumus on todella hyvä! Kevääksi voisikin ostaa jonkun uuden värin... :)

  Ja muuten niin totta, joistakin meikkisävyistä on tosi vaikea saada todellisuutta vastaava valokuva kotioloissa!

  Mukavaa maanantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistankin, että olet N:o 7:n ystävä! Punien koostumus on kyllä kiva: kosteuttava, muttei liian kiiltävä.
   Niinpä, en tiedä, millainen valo pitäisi olla, kun luonnonvalossakin varsinkin punaisen sävyt vääristyvät ja jotkut muut värit taas laimenevat.
   Kiitos samoin, leppoisaa illanjatkoa sullekin! :)

   Poista
 2. Korallinen puna, tää kuullostaa raikkaalta! Tahtoo myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se on, raikas todelle! Sopis varmasti sullekin! :)

   Poista
 3. Sopiskohan koralli mulle? Mulla on vahan oranssihtava niista chubby stickseista mutta siina on aika vahan pigmenttia, ehka enemman persikan varinen muutenkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin kyllä! Sun pitäis vaan kokeilla eri sävyjä ja valita paras, hih (kenties saman värinen kuin se yks sun toppi!). Raikas koralli sopii kesään ja sä kun oot ruskettunutkin, niin olis ehkä kiva. Sulle on tosin vähän vaikee valita hyviä huulipunasävyjä, hihi. :D

   Poista
  2. Siis sähän sitä olet valittanut, eikö? Sanot aina, ettei sulle sovi mikään... Sopii sulle, mutta pitää kokeilla. Vaikee heittää vaan, että tuo tai tuo sävy olis hyvä. :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!