perjantai 12. huhtikuuta 2013

Suojatut kengät ja päivän asu

Vein vihdoinkin Rag&Bonen nilkkabootsit suutarille, missä niihin laitettiin kumipohjat suojaamaan alkuperäisiä täysnahkapohjia. Olen tyytyväinen tulokseen niin käyttömukavuuden kuin ulkonäönkin suhteen. Kengistä ei huomaa päällepäin (no, ellei käännä!) fiksaamista, mutta käyttöikä lisääntyi varmasti huomattavasti.Laitoin kengät heti testiin eli olin niillä koko päivän töissä. Bootsit ovat mukavat jalassa, mutta kyllä päivän päätteeksi silti huomasi, että koroilla (9 cm:n sellaisilla, hih) on tullut seistyä. :) Mulla oli vain kännykkä mukana eli asukuvat ovat otettu sillä tällä kertaa. Jalassa oli muuten ekaa kertaa tänä keväänä tosi vaaleat farkut!


Kädessäni ei ole nenäliinaa vaan avainnippu, hihi! ;)

5 kommenttia:

 1. Oli kyllä niin sinun näköisesi asu ja bootsit kerrassaan upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Pitää treenata tota koroilla seisoskelua, heh.

   Poista
 2. Cute kevatasu!
  Joo kannattaa vieda kengat suutarille - onko Suomessa kallista? Meidan tyopaikan talkkaripalvelun kautta korot muistaakseni alle kylpin ja pohjat kanssa. Todellakin pidentaa kenkien elinkaarta eika ole edes kallista! (varsinkin jos itse kengat oli parisataa hehe)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa ehdottomasti! Ei ollut kallista, tasan kakskymppiä maksoi. Luulin, että olis ollut enemmän, koska korkolaput maksaa about saman verran... toisaalta aika vastaava homma toi onkin. Yleisesti suutarit, räätälit, pesulat yms. maksaa Suomessa aina aika paljon. :)

   Poista
  2. Joo kun ei oo ehka kovin paljon kysyntaa

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!