perjantai 19. huhtikuuta 2013

Musta kevättakki

Ostin eilen uuden kevättakin aivan suunnittelematta. Tai olen vilkaissut kyseistä takkia aiemminkin, mutta eilen sitä vasta kokeilin ja pakkohan se oli saada. Edelliset kevättakkini ovat jo vuosien takaa. Jätin viime vuonna erään Espritin takin ostamatta ja harmittelin asiaa pitkään, koska se oli täydellinen takki. Eilen ostamani musta takki on samalta merkiltä enkä tällä kertaa voinut jättää hyvää takkia rekkiin! :) Koen silti huonoa omatuntoa ostoksesta, sillä hankin myös viime viikolla takin. Niinpä! Viime viikon ostos on vaalea trenssi eli erilaiset takin on kyseessä. Ottaen huomioon mun surkean kevättakkitilanteen, sallin itselleni nämä hankinnat. Plus sain alennusta molemmista takeista (puolustusta itselleni)! :)

Tässä muutama kuva mustasta takista. Beige trenssi on ohuempaa materiaalia, ja pääsee siten käyttöön vähän paremmilla keleillä.

Takki Esprit

Piti laittaa yksi kuva, jossa takki on auki, niin näette, etten hiipparoi pelkissä sukkahousuissa! ;)

Tänään oli suuria vaikeuksia seisoa suorassa!

Promodin villainen tähtihuivi lämmittää mukavasti.

7 kommenttia:

 1. Kiva takkilöytö :) Ja huivista tykkään myös, superpirteä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivottavasti ei ole liian synkkä kevääksi...no, mä tykkään mustasta! :) Promodista löytää sillon tällöin tosi kivoja juttuja. Harmi, kun sulkivat Turun liikkeensä hyvin pian avaamisen jälkeen.

   Poista
 2. Mita matskuu toi on?
  Aika kivat rose gold detaljit vai naanko varin ihan vaarin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tällä kertaa tsekannut materiaalia eli en tiedä, mitä toi on... Sellasta aavistuksen hohtavapintaista kangasta: ei supermatta, mutta ei kiiltäväkään! :) Et nää väärin, yksityiskohdat on ruusukultaset. :)

   Poista
  2. Se nayttaa vahan paksummalta kankaalta, mika on hyva. Mulla on yks superohut musta trenssi ja se on lahinna kesatakki. Sun takki varmaan lammittaa paremmin :-)

   Poista
 3. Tosi kiva takki! Nuo ruusukultaiset metallidetskut sopii mustaan takkiin hyvin. Kaksi perusteltua takkihankintaa sallitaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Cara ja kiitos kommentistasi! Nuo detaljit tuo vähän ilmettä simppeliin takkiin. Hih, hyvä, että muutkin on samalla linjalla. Tarpeeseen molemmat takit tulivat! :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!