sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Sunnuntain työasu

Tänään puketumisteemanani oli luumunväri, jota oli paidassa, kynsissä ja huulilla. Välillä on mukavaa valita kaikki värit sävy sävyyn, vaikka yleensä en niin välitä sellaisesta. ;) Jalkaan sujahti uudet ballerinat, joilla kelpasi tepsutella koko päivän.

Pusero Esprit, farkut Bikbok, kengät Pretty Ballerinas


Kynnet lakkasin (taas!) Essien Bahama mama -sävyllä, huuliin laitoin kevyesti Rouge Dioria sävyssä Rose extase. Tummat sävyt ovat mielestäni elegantteja, mutta moderneja yhtä aikaa. Ja syksyisiä. :)


Asiasta toiseen, minun olisi jo aika opetella kunnolla käyttämään kameraani. Varsinkin nyt, kun valo vähenee, kuvaajan eli minun heikot kuvaajanlahjani yhdistettynä ei-niin-hyviin kuvankäsittelytaitoihin näkyy valitettavasti kuvissa. Lupaan syksyn aikana tsempata asian suhteen!

4 kommenttia:

  1. Tosi kiva asu! Simppeli, mutta just kiva tuon tumman violetin kanssa: tyylikäs. Farkut näyttää edelleen mageilta ja balleriinat on niiiiin hienot!!!! Ja tuo valon väheneminen on kyllä niiiiin ärsyttävä ongelma...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Toistaiseksi ainakaan en ole havainnut farkuissa mitään moitittavaa. Napakat ovat edelleen. :)
      Sain muutama vuosi sitten yliannostuksen tummanviolettia/luumua, mutta nyt taas tykkään, hih.

      Poista
  2. Syksyista ja nattia :)
    Hei voitko pls tehda jonkun meikkijutun tosta luumunvarisesta huulipunasta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toda! Hmm, voin koettaa. Katotaan tuleeko siitä mitään, heh, yritin napata pari kuvaa huulista ton kanssa, mutta en saanut aikaiseksi mitään julkaisukelpoista, mutta uusi yritys paremmalla ajalla! :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!