tiistai 5. maaliskuuta 2013

Hiusmietteitä

Hiusmietteitä täälläkin kuten aika monessa muussakin blogissa. Ehkä kevään kynnyksellä tekee mieli uutta? Mä olen muuten aikamoinen pähkäilijä mitä hiuksiin tulee. En ole oikeastaan ikinä tyytyväinen mun pehkoon, sillä vaikka mitä tekisin, en saa paksuja tai jämäköitä hiuksia. Lisäksi mun hiukset ovat heikot, joten mulla on koko ajan vauvahiusta, joka ei kuitenkaan kasva täyteen mittaan. Tämän takia mä en voi kasvattaa pitkiä hiuksia, latvat olisivat karmeat. Kaipa mun pitää keskittyä siihen, mitä voin muuttaa. Voisin aloittaa sillä, että menisin kampaajalle (en tykkää!) ja leikkauttaisin huonokuntoiset latvat pois, jotta saisin edes terveemmän näköiset hiukset. Toivon usein, että mulla olisi luonnostaan tosi tummat ja kiiltävät hiukset, mutta olen sitä mieltä, että useimmiten oma luonnollinen väri sopii parhaiten eli tuskinpa värjään, keskiruskeaan on tyytyminen. :)

Tässä hiukset luonnontilassa. Jos en kuivaa niitä, ne menevät hiukan hassusti aaltoon tuosta puolivälistä.

Latvat ovat kuivat ja auringon polttamat (-> vaaleammat kuin tyvi).

Mullahan on polkkis ja otsatukka, vähän Rose Byrne tyylisesti (kuva 2). Olen ollut sinänsä tyytyväinen tähän leikkaukseen, mutta välillä houkuttelisi kasvattaa otsatukka pois. Välivaihe on vaan niin ärsyttävä, että yleensä olen napsaissut otsiksen takaisin. Jessica Alballa (kuva 3) on ihana leikkaus/kampaus, samoin kuin Selena Gomezilla (kuva 1). Toisaalta, jos päädyn pitämään otsiksen lyhyenä, Jennifer Love Hewittin tyyli olisi just hyvä. Apua, en mä osaa taaskaan päättää mitä teen mun pehkolle! Onko antaa vinkkejä malliin tai siihen, miten saisi vahvemmat hiukset? ;)


kuvat 4132

6 kommenttia:

 1. Niin kauniin ja terveen näköiset ja ihana väri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! En tosin tiedä tuosta terveen näköisestä, heh, mutta mä olen alkanut käyttää hoitoainetta aina hiustenpesun yhteydessä. Nolottaa myöntää, mutta aiemmin en aina jaksanut. Pienin askelin kohti parempia hiuksia..

   Poista
 2. Pitaisko mun leikata jessica albat? Toisaalta mua arsyttaa nykyisten hiusten lyhyys, vaikka on kylla jo melko pitkat mutta silti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a, musta pitkät hiukset on kivat, mutta sopis sulle pitkä polkkiskin. Eli en osaa antaa hiusvinkkejä edes muille, hah! :)

   Poista
  2. Bongasin äsken uuden kuvan Jessica Albasta, jossa hänellä oli (pitkät) hiukset ihanasti kiharalla ja sivujakauksella. Eli älä leikkaa! Jos on kauniit pitkät hiukset mitä niitä turhaan lyhentämään! :)

   Poista
  3. Ei naa kauniit oo, mua arsyttaa mun hiukset :-\

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!