torstai 14. maaliskuuta 2013

Inspiraatiota pukeutumiseen

Kokosin Polyvoressa pari kollaasia inspiraatioksi kevättä ajatellen... tai toinen kollaasi on oikeastaan kesäinen. :) Kaipaan lämpöä!! Valitsin tuotteita sillä ajatuksella, että omasta vaatekaapista löytyisi jotakin saman tyyppistä.

Alla oleva ei nyt varsinaisesti ole Weekend Getaway -asu (en osannut poistaa otsikkoa, noloa!), mutta mukavan rento asu, johon mielelläni pukeutuisin. Haluaisinkin tuollaisen collarin, ihana, hih. :)

Untitled #1

Seuraavaan kokonaisuuteen keräsin kesäpukeutumisen lempparijuttuja. Olen näemmä aika rento pukeutuja (aina vaan enemmän, liekö laiskuutta vai mukavuudenhalua?). Mun lempivaate kesäisin on musta jumpsuit, hyvin samantapainen kuin kuvassa oleva. Valkoinen "panamahattuni" on valitettavasti mennyt pilalle, mutta haluaisin kesäksi uuden. Odotan myös, että saan Keniasta ostamani punaiset sandaalit käyttöön! Kollaasin neule on Bull & Bearista, materiaali näyttää ainakin kuvassa kivalle. Entä laukku? Toisten mielestä varmaan tosi lapsellinen, mutta mä voisin ottaa tuollaisen heti käyttööni! :)

Untitled #2
Kuvat lainattu Polyvoresta

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Täällä talvinen keli hillitsee vielä kevätvaatteiden ostohinkua! :p Pian ehkä...! :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!