keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

The Outnet ostokset

Kerroinkin aiemmin The Outnetin superalesta ja kuinka tilasin sieltä pari juttua itselleni. Nyt olen saanut tuotteet käsiini!


Aika ihanasti oli tuotteet pakattu!


Mitä mä sitten ostin?Laitoin tilaukseen kaksi kashmirneuletakkia The Ounetin omalta Iris&Ink -merkiltä. Neuleet ovat superpehmoisia ja lämpimiä olematta liian paksuja. Kashmirneuleet ovat kohtalaisen hintavia, joten olin tyytyväinen, kun sain ne -85% hintaan. Molemmat villatakit ovat reiluja ja melko pitkiä malliltaan, rentoja siis. Olen aika huono arvioimaan brittiläisten ja amerikkalaisten merkkien kokoja ja nytkin tilasin S-koot neuleista, mutta voi olla, että XS olisikin ollut parempi. Mannereurooppalaiset tekevät pienemmällä mitoituksella, luulisin. Neuleiden lisäksi ostin Sonia Rykielin rintakorun, josta en muistanut nyt ottaa kuvaa. Kaikkia ostoksia tullaan mitä todennäköisimmin näkemään asukuvissa! :)

Mitä The Outnetistä tilaamiseen tulee, niin omasta mielestäni se on helppoa ja mukavaa. Toimitus oli myös varsin nopea eli ei mitään moitittavaa. Suosittelen siis tuota nettiliikettä! :)

2 kommenttia:

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!