sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pinkit pökät

Olin eilen istumassa iltaa naapurini luona. Meitä oli siellä yhteensä reilu kymmenkunta tyttöä ja yksi söpö koira. :) Oli hauskaa tutustua uusiin ihmisiin ja rupatella mukavia. Lisäksi tarjottavat olivat herkullisia (mä sain kanavartaat ja ceasar-salaatin loput omaan jääkaappiin, nam!). Jatkettiin iltaa hetkeksi keskustaan, jonka jälkeen menin vielä uudestaan naapuriin juoruamaan hetkeksi... Aamupostin aikaan oli pakko hipsiä kotiin nukkumaan! Hauskaa, kun naapurin kanssa voi ystävystyä. Aika harvinaista nykyaikana, kenties?

Halusin piiiitkästä aikaa laittaa superpinkit farkut jalkaan. Auringon kunniaksi. Kynnet oli kuitenkin lakattava mustiksi, ettei olisi tullut liian pinkkiä fiilistä. ;) Meikki mukaili samaa linjaa, musta klassinen kissarajaus silmiin ja pinkit huulet.

3 kommenttia:

 1. Heei, onko nuo ne samat edc:n housut jotka mulla on punasina!? Tosi kiva asu, voisinpa kaivaa kaapin perukoilta omani! :) Arvaappa kuka teki just banaanilettui? :D mmm, oli hyviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, samat on! :) Kaiva ihmeessä värikkään housut käyttöön! Musta ne punaset on kivat, sä osaat varmasti yhdistellä ne erityisen hienosti. :)
   Nam, baananilettuja! Kannattaa siis kokeilla? :p

   Poista
 2. Kokeile ihmeessä!!!Ne ovat niiin hyviä :P

  VastaaPoista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!