tiistai 26. maaliskuuta 2013

White blazer

Etsin inspiraatiota valkoisen jakun käyttöön, koska multa sellainen vaatekaapista löytyy. Käyttötiheys ei ole ollut erityisen suuri, vaikka kyseisestä jakusta pidänkin. En ole ns. jakkuihmisiä, johtuu ehkä siitä. :) Löysin netistä kivoja asukokonaisuuksia, mutta olisin silti halunnut löytää vielä enemmän erilaisia yhdistelytapoja. Klassisuus on toki muodissa, mutta harvemmin itse yhdistän (tämän kevään supertrendiä) mustaa ja valkoista. B/w sopii joillekin äärimmäisen hyvin, mutta mulle tulee liian virallinen olo, hih. Erikseen tykkään sekä mustasta että valkoisesta paljonkin!

Valitsin omaan (rentoon) tyyliin sopivia asukokonaisuuksia. Jakku + farkut -yhdistelmä on monen Hollywood-tähden suosiossa!Juhliin voisi laittaa glittertopin jakun alle à la Charlize Theron. Ei muuten näytä musta-valkoisuus yhtään pahalta Emma Watsonin päällä. Supertyylikästä!

kaikki kuvat lainattu: people.com

Näistä pidän varsinkin Jessica Bielin asusta! Taitaa olla mun suosikki kaikista mun löytämistäni kokonaisuuksista.

Miten te yhdistäisitte valkoisen bleiserin? :)

2 kommenttia:

 1. Mun mielesta tokan ja kolmannen rivin asut on kivempia, suurin osa sopivan rentoja jokapaivaseen pukeutumiseen. Toi glitteri toimii yllattavan hyvin ja punanen toppi kanssa, riippuu tietty mika vari itselle sopii. Toi savy ei mene kaikilla lapi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä myös tykkään tokan ja kolmannen rivin asuista enemmän kuin ekan. :)
   Musta punainen on muilla tosi tosi kiva väri, mutta mun pitäis olla ruskettunut reippaasti, jotta menis kivasti. Joillekin se sopii aina. Kuvassakin toi tyttö on aika vaalee, mutta hänelle toi väri on just passeli. :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!