tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kultainen kello

Niin, aika myöhään mä olen tähän kultakellobuumiin päässyt mukaan. Ajattelin, että en tarvitse usempaan kelloa (no, en mä oikeastaan tarvitsekaan), mutta nyt haluaisin vaihtelua mun hopeisen kellon rinnalle. En vaan tiedä, millaisen kellon sitä hankkisi. Kultaisen kellon ostossa täytyy olla tarkkana; hepposet kellot näyttävät helposti rihkamalta. Siksi haluaisin aika jämäkän version. Monella on Michael Korsin kello. Niistä minäkin pidän, mutta Marc Jacobsillakin on kauniita. Kokonaan kullanväristen lisäksi pidän malleista, joissa on vaaleaa tortoise shell -imitaatiota kullan ohella.Vaalea vai kultainen tausta? Simppeli vai koristekivien kanssa? Hmm... Näitä kuvia katsellessa alan ainakin kallistua materiaalin puolesta kokonaan metallisiin. Ehkä tuohon tortoiseen kyllästyisi kuitenkin jossain vaiheessa. Jep, ainakin yksi asia on nyt päätetty! :)
kuvat: Nordoutlet

Onko joku muuten tilannut ikinä kelloa Nordoutlet-nimisestä nettikaupasta? Löysin sen sattumalta ja siellä oli valtava valikoima kelloja. En vaan haluaisi tilata nettikaupasta, josta mulla tai tutuillani ei ole kokemusta. Nettikauppoja kun on kaikenlaisia...

4 kommenttia:

 1. No joo mulla on yks venajalta saatu ns kultakello :-)
  En oikein tajua tata muotia, koska naa kellot ei ole edes oikeeta kultaa. Miksi maksaa montaa sataa, jos se ei ole aitoa kultaa tai platinaa kuten esim rolexit? Tosin rolexin hinta on tuhansia eika satoja mutta kellolla on arvoa ja sen voi jonain paivana myyda eteenpain.
  Ei noi rumia ole tietenkaan, mutta mua hairitsee se, etta ne ei ole kultaa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, onko Rolexit oikeeta kultaa vai? Ei nekään umpikultaa voi olla, heh, se olisi kuin kulkisi kultaharkko ranteessa! :p Eli ei mua haittaa ettei ole oikeeta kultaa!

   Poista
 2. Marc Jacobseja minäkin olen katsellut. :) Toki Korssin kellotkin ovat aivan upeita, mutta tuntuu, että kaikilla on kyseisen merkin kello. Olisi kiva olla hieman erilainen. ;) Ajattelin katsastaa josko tulevalta Jenkki-matkaltani löytäisin uuden kellon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa ajattelin mäkin. Korsin kelloja alkaa näkyä jo vähän liikaakin! Millon menet USA:an? Vähän hienoa! Varmasti kiva matka tiedossa. Siellä luulisi olevan kattava valikoima kelloja eli hyvät mahdollisuudet sulla löytää sieltä uusi kello! :)

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!