perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kenkiä!

Huh, haluan uudet kengät! Zarasta, mielellään korolliset sandaalit. Aivan ihania kenkiä kevään mallistossa, täytyy sanoa. Kaksi ylimmäistä paria saavat mut keksimään miljoona syytä uusien kenkien hankkimiseen! Voi, tulisipa jo kuivemmat kelit, niin saisi vaihtelua jalkinepuolelle. :)

Näissä mustissa tykkään oikeastaan kaikesta. Malli on tosi kaunis, remmit menevät sirosti ja musta väri on klassinen. Eikä mulla edes ole mustia korollisia sandaaleja!
Entä nämä? Ihan mielettömät! Näissäkin malli on mun mieleen eikä kesäkengissä värit ole pahitteeksi, päinvastoin. Taitaa olla mun lempparipari kaikista.
 Vihreä väri ihastuttaa myös kengissä. Kaunis malli, mutta takaosan "läppä" on musta vähän outo.
Näissä sandaaleissa on yksikertainen malli, joka on todella siro ja imarteleva (ensin tosin jalkahoitoon!). Nämä menisivät farkkujen kanssa täydellisesti.
Kaikissa edellisissä on korkea korko, mutta mä en ainakaan jaksa kävellä koroilla kovin pitkään, joten matalat sandaalit/balleriinat ovat arkikäytössä paremmat. Nämä leopardikuvioiset ovat supersuloiset! 

(Kaikki kuvat lainattu Zaran nettisivuilta.)

3 kommenttia:

 1. Wow wow aika korkee korko vaan...
  Millon noita pitais saada putiikeista? Ma haluisin noi kahet ekat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ylimmäisissä muistaakseni 12 cm (jaiks!), muissa 10 cm. Mä en tiedä yhtään millon noi tulee liikkeisiin vai onko kenties jo nyt... :)

   Poista
  2. Oukei...zaran kengiks ehka liikaa korkoo kun niitten kayttomukavuus ei oo ehka niinku jossain ns. oikeissa kenkamerkeissa...joku 8 cm menis mutta 12 hmmmm

   Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!