lauantai 27. huhtikuuta 2013

Pasta al pesto

Mitä näistä herkuista syntyy?



Kotitekoista pestokastiketta tuorepastan kaveriksi tietenkin! Niin hyvää! En ole pitkään aikaan syönyt pastaa kotona, joten jo oli aikakin. Pestoon tarvitaan basilikaa, pinjansiemeniä, parmesaanijuustoa ja oliiviöljyä. Mausteeksi pari valkosipulinkynttä sekä suolaa ja pippuria mauan mukaan. Määristä/mittasuhteista en tiedä tarkalleen, mä tein aika summamutikassa -> versiooni tuli suhteessa vähän liikaa juustoa basilikaan nähden.

Ryhmäkuvasta jäi oliiviöljy pois, ja niin tärkeä raaka-aine on saatava kuvaan eli DeSantis -öliiviöljy (hyvää!!!) pääsi kuvaan valmiin kastikkeen kanssa.


Koska pestossa olisi voinut olla vielä enemmän basilikaa, korvasin puutteen laittamalla reilusti kyseistä yrttiä (+ parmesaania) valmiin annoksen koristeeksi.



Jälkkäriksi espresso ja pari palaa suklaata (enempää ei ole jäljellä!). Buon appetito! :)

8 kommenttia:

  1. Oi jestas nyt mä tulen sun luokse syömään ja tuon hyvää punaviiniä tuliaisiksi!

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. (Meinasin kirjottaa tähän jotain nokkelaa ranskaksi, mutta eipä tullut mitään mieleen..heh!)

      Poista
  3. Voidaanko alkaa pitää ruokakerhoa ku tuun takas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aletaan vaan, se oli hauskaa! Voidaan taas valita joku teema kertaa kohden. Nam! :)

      Poista
  4. Sopii! Voidaan vaihtaa reseptejä ni sit molemmilla on kattavat - ja samanlaiset - reseptikirjat vähän ajan päästä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, samanlaiset reseptikirjat! Totta silti, pitäis aina muistaa vaihtaa reseptejä, saa vaihtelua! :)

      Poista

Ilahdutit kommentillasi! Kiitos!